Dít vonden onze bloginsiders van de Schwarzkopf Reflex-Silver Shampoo!

"We hebben veel lol gehad om onze paarse hoofden!"

Lees ook

Wij bij Beau Monde houden van haar. Of het nu bruin, rood, zwart, grijs of blond is, als het maar goed verzorgd is. Want – zoals we altijd zeggen – je weet maar nooit wie je tegenkomt. Bij blond of vergrijsd haar ontkom je echter soms niet aan gele gloed en dat is in het nieuwe jaar toch wel echt een no-no. Aanpakken die hap! 

We schreven eerder over de Schwarzkopf Reflex-Silver Shampoo, deze shampoo neutraliseert een gele gloed of de gele kleur van het haar met blauw pigment. En weg is het geel! Daar kunnen onze bloginsiders over meepraten want zij hebben Schwarzkopf Reflex-Silver getest voor een paar weken. Dit vonden zij ervan!

Paarse hoofden

Jacqueline van de Manakker zegt op Facebook razend enthousiast over de shampoo te zijn. Maar niet alleen zij, ook haar man gebruikt de shampoo nu! Ze stuurt een foto door van haar kapsel waar de gele gloed nagenoeg uit is. Ook bloginsider Anita de Groot is tevreden met het product: "Ik heb 't product met vijf vriendinnen getest. Ik heb blond geverfd haar en mijn vriendinnen zijn grijs. We hebben enorm veel lol gehad om onze paarse hoofden vanwege de shampoo, maar mijn haarkleur is wel een stuk koeler!".

Easy peasy

Ook Rosalie Töller heeft geverfd blond haar en probeerde het product voor ons uit. "Ik ergerde me altijd aan de gele gloed in mijn haar die vooral te zien is in zonlicht en nog lelijker is in TL-licht. Ik dacht eerst dat ik allerlei moeilijke kappersbehandelingen moest ondergaan om dit er uit te krijgen tot dat iemand me wees op Schwarzkopf Reflex-Silver Shampoo. Ik heb deze shampoo nu ruim vier weken gebruikt en ik zie dat niet alleen de gele gloed uit mijn haar is getrokken maar ook dat het m'n haar weer een stuk levendiger maakt. Heel relaxed, zo makkelijk. Ik had overigens ook begrepen dat 'ie door het blauwpigment ook de gele gloed in grijs haar neutraliseert en weer een stralende glans geeft – heb meteen een flesje voor mijn oma aangeschaft". 

Net zoals bij de kapper

En zij zijn niet de enige die enthousiast zijn over de Schwarzkopf Reflex-Silver. Ook een aantal Instagrammers lieten weten blij verrast te zijn met de resultaten.

Fadime: "Mijn haar is net zo mooi als toen ik de laatste keer van de kapper kwam! Wat een fijne shampoo is dit! Ik had wel een ander merk geprobeerd, maar daar haalde ik bij lange na dit effect niet! Ik ben om, dit is mijn nieuwe shampoo!"

 

Een bericht gedeeld door Fadime (@fadiem) op

Iraida: "Vandaag voor de tweede keer gewassen en zeer tevreden. Daarvoor zat er aan de bovenkant een gele gloed, die is nu weg."

Nienke: "Drolletje zilvershampoo op je kop doet wonderen. Ik ben gek op de shampoo!"

Shalitha: "Het gebruik van de shampoo heeft inderdaad de gele gloed in mijn haar verminderd. Mijn punten zijn erg blond en de shampoo zorgde er dan ook voor dat mijn punten echt zilver blond werden. Ik ben best blij met het resultaat en ik zal ook zeker deze shampoo blijven gebruiken."

Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook