Tassencollectie Kylie Jenner miljoen waard

Kylie Jenner geeft fans een kijkje in haar peperdure inloopkast.

Lees ook

Ondanks dat Kylie Jenner net een maand geleden een kersverse moeder is geworden, is ze het maken van selfies niet verleerd. Maar dat zouden wij ook niet zijn, als je zó veel peperdure tassen in je garderobe hebt staan.

Hermès in je kast 

De tassencollectie, bestaande uit merken zoals Chanel, Dior, Gucci en Balenciaga, vullen de inloopkast van de 20-jarige van onder tot boven. Volgens Daily Mail bezit Little Miss Jenner zeker 23 Hermès tassen, die zo'n 13.500 euro per stuk kosten. Voor dat geld heb je dan een 'gewoon' basic lederen exemplaar en geen limited edition.

Een behoorlijk prijskaartje 

De enige vraag die bij ons opkomt: zou ze de tassen echt allemaal zelf betaald hebben? Als bekend persoon krijg je veel producten toegestuurd in de hoop dat je anderen ermee inspireert om het product aan te schaffen. Kylie staat vanaf jongs af aan in de spotlights en met 105 miljoen volgers op Instagram hebben ze aan haar  een goeie. Maar eerlijk is eerlijk: als de rijke meid ze stuk voor stuk zelf heeft aangeschaft, dan is het eigenlijk ook geen verrassing. Natuurlijk wel met de hulp van een personal shopper.

Imperium

Geldzorgen heeft het jongere zusje van Kim Kardashian dus niet. Om even aan te geven: alleen haar cosmeticalijn wordt al geschat op een totale waarde van 1 miljard in 2022…

LEES OOK: Kylie Jenner lanceert peperdure make-upkwasten van 300 euro

 

options

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

BRON: DAILY MAIL, BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook