Prinses Eugenie heeft nu Instagram-account

Een van onze favoriete prinsessen, prinses Eugenie, heeft nu Instagram! 

Lees ook

Een van onze favoriete prinsessen, prinses Eugenie, heeft nu Instagram! 

Haar eerste post is een videoboodschap over scoliose, waarover ze vertelde bij We Day. De prinses werd daar zelf aan geopereerd toen ze twaalf jaar was. „Ik kreeg twee metalen staafjes van 30 centimeter in mijn rug. Het had invloed kunnen hebben op mijn leven. Het had me ervan kunnen weerhouden de dingen te doen waar ik van hou.”

Internationale Vrouwendag

Het is geen toeval dat Eugenie haar Instagramaccount lanceerde, het was namelijk Internationale Vrouwendag. Ze schrijft daarom ook dat ze het platform kan gebruiken om doelen, passies en mensen te delen die haar aan het hart gaan. 

Beatrice

In de video zien we ook Eugenie's zus, Beatrice. "Je moedigde me aan om niet bij de pakken neer te zitten en niet op te geven. Om onbevreesd te leven”, zegt Eugenie tegen haar zus. "Tegenwoordig mag ik gelukkig andere jonge vrouwen ondersteunen die hetzelfde doormaken. Om ze te zeggen dat ze de diagnose niet moeten laten winnen. Geef nooit op.”

Eugenie is beschermvrouwe van het Royal National Orthopaedic Hospital, een ziekenhuis dat veel patiënten met scoliose behandelt. 

LEES OOK: Officiële verlovingsfoto's prinses Eugenie

BRON: INSTAGRAM, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook