Man doet dieet dat voor 90% uit Big Macs bestaat

"Het is geweldig om het record te hebben. Big Macs zijn het beste eten ter wereld."

Lees ook

De Amerikaan Don Gorske eet al 46 jaar elke dag twee Big Macs. Met zijn dieet breekt hij record op record en inmiddels ligt hij goed op schema voor een nieuwe mijlpaal: hij verwacht in mei zijn 30.000ste Big Mac te eten.

Iedere keer wanneer we in de rij staan bij McDonald's stellen we onszelf altijd diezelfde vraag 'Wat neem ik deze keer?'  – maar stiekem weten we natuurlijk állang wat we gaan bestellen.

Beste eten

Don Gorske hoeft de desbetreffende vraag niet eens meer te stellen aan zichzelf. Zijn bestelling bestaat keer op keer uit twee Big Macs, die volgens hem onder het kopje 'beste eten ter wereld' toebehoren. Maar als je zoveel Big Macs eet, wordt het misschien een beetje gênant om elke dag in de plaatselijke Mac te zitten. Daarom koopt Gorske de hamburgers in grote hoeveelheden in, om ze vervolgens thuis op te warmen in zijn magnetron. Dat ding draait waarschijnlijk overuren…

Dieet 

De recordhouder Big Macs eten houdt iedere dag precies bij hoeveel hamburgers hij naar binnen werkt, dit zijn er gemiddeld 2 à 3 per dag. "Voor de zekerheid heb ik altijd zes Big Macs in de vriezer. Zo weet ik zeker dat ik tijdens een sneeuwstorm ook gewoon een Big Mac kan eten", vertelt hij aan USA TODAY. Bij het uitleggen van zijn eetpatroon, zegt hij dat zijn 'dieet' voor 90% uit Big Macs bestaat. Wat de beste heer met het woord 'dieet' bedoelt, weten wij ook nog niet. 

Waar laat je de hamburger kilo's?

Ondanks zijn Big Mac-dieet is de man naar eigen zeggen gewoon gezond. "Ik ben hyperactief en kan absoluut niet stil zitten. Hierdoor raak ik de calorieën vanzelf weer kwijt", legt hij uit.

LEES OOK: Prinses Estelle: 'Doe mij maar een hamburger'

BRON: USA TODAY, FOXBUSINESS REPORT, RTL NIEUWS, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook