Michelle Obama: ‘De Windsors roddelen’

De ex-First Lady klapt uit de school over logeren in Buckingham Palace.

Beeldschoon porselein, maar het eten is niet om over naar huis te schrijven, dat is de recensie van Michelle Obama over haar Londense B&B, Buckingham Palace.

Tijdens een spreekbeurt in New York vertelde ex-First Lady Michelle Obama over de 'sleepover' die Barack en zijn in 2011 hadden in Buckingham Palace, tijdens een staatsbezoek. En volgens haar is de koninklijke familie 'heel normaal en niet als iedereen'.

"Tegen de tijd dat we naar bed gingen hadden we genoeg interactie met hem gehad," aldus Michelle.

"Het verrassende was dat die mensen normaal willen worden behandeld. Iedereen is blij als alle mensen weg zijn. Ze willen worden gehugd. Ze willen worden aangeraakt. Ze roddelen."

Gevraagd waar het eten beter was, in het Witte Huis of in Buckingham Palace, was ze pijnlijk eerlijk: "Ik wil niemand beledigen, maar Amerikaans eten is gewoon beter."

Wel gaf ze toe dat de Queen mooier porselein bezit: "Alles is van goud. We mochten de Gouden Kamer zien, daar houden ze al het goud. Het was Sasha's verjaardag, daarom hield de Queen een soort open huis en mochten we die kamer zien. Tijdens het diner was het bord dat ik aanzag voor het onderbord het bord zelf. Ze leggen het eten op het gouden sierbord."

 

Foto's © Getty Images / ANP

Laatste nieuws