Royal 'Fab Four' samen aan de slag

Bijzonder: Meghan wordt vóór haar huwelijk al als royal beschermvrouw ingezet.
Royal 'Fab Four' samen aan de slag

De Windsors weten dat ze met prins William, hertogin Kate, prins Harry en zijn verloofde PR goud in handen hebben. Des te meer reden om Meghan in dit gezelschap voortijdig los te laten op een royal event.

In tegenstelling tot de bescheiden kennismakingstournee waarbij Meghan Markle als verloofde prins Harry vergezelt op werkbezoeken inclusief meet & greets is het eerste Royal Foundation Forum op 28 februari echt een dingetje.

Het betreft hier de eigen stichting van William, Kate en Harry, waarmee ze onder andere hun baanbrekende Heads Together (meer aandacht voor geestelijke gezondheid) hebben gelanceerd. Verwacht wordt dat Meghan na haar huwelijk met Harry ook als beschermvrouw zal worden toegevoegd aan het bestuur. Dat ze volgende week al meegaat is best bijzonder, want eigenlijk hoort ze er pas na 19 mei echt bij, maar het getuigt wél van vertrouwen in haar. 

Foto's © ANP / Getty Images / Karen Anvil

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6d8ee66aa84', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws