Sowieso leuk: je laten trouwen door Jan Versteegh

Jan heeft een opmerkelijke job op zijn CV toegevoegd.

Lees ook

Jan Versteegh heeft heel wat presentatieklussen en acteerklussen op zijn naam staan en is nu te zien in Wie Is De Mol. Geen tijd voor andere dingen zou je zeggen, maar Jan heeft toch een opmerkelijke job op zijn CV toegevoegd.

Moeder

Hij is namelijk trouwambtenaar bij de burgerlijke stand in Zaanstad. Helemaal van een vreemde heeft 'ie het niet: zijn moeder was ook ooit trouwambtenaar. Overigens gingen zanger Xander de Buisonjé en acteur Dirk Zeelenberg Jan al voor.

Enthousiast

“Ga je trouwen in 2018? Dan heb je geluk! Want het is waar, ik ben trouwambtenaar. Samen maken we de mooiste dag van jullie leven, nog nét iets specialer", luidt zijn oproep op Facebook. Met zijn oneindige enthousiasme kunnen we ons zo voorstellen dat er heel wat aanstaande bruiden staan de springen om door Jan getrouwd te worden. Het kan namelijk niet anders dan dat Jan jouw bruiloft net even dat extraatje geeft.

Officieel

Jan heeft gisteren zijn toga al gepast, maar wordt op 27 februari pas officieel beëdigd. Op dit moment loopt hij mee met andere trouwambtenaren om zich voor te bereiden.

Wil je door Jan worden getrouwd? De boekingen gaan via Creative Connector’s. 

LEES OOK: Dochter Jan Versteegh geboren!

 

Het is officieel: ik ben trouwambtenaar!!!

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

BRON: NOORDHOLLANDS DAGBLAD, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook