Exclusief: prinses Amalia, toekomstig stijlicoon!

Vijf enige looks voor de leuke kroonprinses, samengesteld door een fashion professional.
Exclusief: prinses Amalia, toekomstig stijlicoon!

Kroonprinses Amalia leeft nu nog grotendeels in de luwte, maar zal een van de meest gefotografeerde jonge vrouwen ter wereld worden. Een royal gevalletje 'What To Wear?' dus.

Beau Monde vroeg de bekende mode-illustrator Linda Zoon om – ter inspiratie voor Koningsdag – vijf outfits te bedenken voor de nu 14-jarige prinses. "De items zijn geïnspireerd op de huidige trends in de modewereld," zegt Linda. "Zoals kleding van ZARA, Daylliance en Natan. Het groene jurkje kan ze prima dragen op gelegenheden met een officieel tintje. Sneakers of een stoer laarsje maken het geheel meteen een stuk spannender, voor een moment waarop het wat informeler mag zijn." Geniet even mee en laat ons op Facebook weten welke look je het leukst vindt!

Casual weekend

© Linda Zoon 2018

Strandwandeling, chillen met vriendinnen, teamfeestje van de hockey – zo'n pak zit lekker, je kunt ermee fietsen en zorgeloos mee in het zand of op het gras ploffen. Amalia zou het eindeloos kunnen stylen, op veel verschillende manieren. En zakken zijn altijd lekker, voor je foon of gewoon voor je handen.

Girls Night Out

© Linda Zoon 2018

Schoolfeest, Fab Fifteen party, daten en uit eten of met vriendinnen op stap: zo'n jurkje wordt meteen sweet & sassy met een stel leuke laarsjes eronder.

City Chic

© Linda Zoon 2018

Perfecte outfit om eens lekker met haar moeder te gaan winkelen in Den Haag, Brussel, Buenos Aires, Londen of Parijs. Praktisch, vlot, vliegtuigbestendig. Een goede jeans is praktisch on the road en blauw zou geweldig staan bij Amalia's prachtige lange haar. Plus: borduursels zijn hot!

Royal Business

© Linda Zoon 2018

Zoals Amalia met haar ouders en zusjes vorig jaar te gast was op de Londense bruiloft van Griekse kennissen, zo zal ze wel vaker voor societyfeestjes worden uitgenodigd. Dan is zo'n vlotte A-lijn chic en toch jong en vrolijk, zeker met een paar hippe schoenen eronder. Dansen maar!

Spring Time!

© Linda Zoon 2018

Rokjesdag is zó 2016, de eerste warme dag kun je ook vieren met een vrolijke strookjestop met spaghettibandjes. We zien Amalia hier zó in lopen op het schoolplein, op een mooie lentedag. In Wassenaar. Den Haag. Of Groningen, bijvoorbeeld, #koningsdag.

Illustraties © Linda Zoon / Beau Monde 2018

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed55a1d665fe', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws