Beyoncé droeg oorbellen met 70 karaat diamanten tijdens de Grammy Awards

Beyoncé zou zichzelf niet zijn als ook zij niet alles uit de kast zou halen.

Lees ook

Zondagavond waren de uitreikingen van de Grammy Awards. Bij dit glamorous evenement zijn de allergrootste sterren aanwezig en proberen ze met hun prachtige outfits allemaal de show te stelen. Beyoncé zou zichzelf niet zijn als ook zij niet alles uit de kast zou halen. Ze kwam, zag en overwon, want we konden er gewoon niet omheen: de extravagante oorbellen van de zangeres.  

Gigantisch 

Hoewel de wereldster niet op de rode loper verscheen, wist zij alsnog alle camera’s op zich te richten. Samen met haar man Jay Z en dochtertje Blue Ivy zat zij in de grote zaal en daar vielen gelijk twee dingen meteen op: haar bijzondere hoed en gigantische blinkende oorbellen. Vooral het laatste trok veel bekijks en met zo'n prijskaartje mag dat ook wel. Voor de pronkstukken heeft de luxepoes namelijk flink in de buidel moeten tasten. 

Diamanten

De opvallende oorbellen zijn ontworpen door juwelier Lorraine Schwartz, die met haar sieraden al meerdere keren de show wist te stelen op de rode lopers. Ook dit keer is Beyoncé er in geslaagd om haar sieraden op te laten vallen in de enorme menigte. De oorbellen van Beyoncé zijn namelijk niet alleen enorm opvallend, ze bevatten ook nog eens 70 karaat diamanten. Het is niet bekend hoeveel de oorbellen precies hebben gekost, maar we kunnen zelf ook wel invullen dat het een flink bedrag geweest moest zijn.

Lees ook: Met dit waterdichte systeem beveiligt Beyoncé haar e-mail

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

BRON: OK BEELD: GETTY, INSTAGRAM 

Laatste nieuws

Zie ook