The Crown-actrice Claire Foy heeft dramatische tijd achter de rug

Terwijl de actrice druk bezig was met haar draaien voor The Crown, werd er bij haar partner een tumor in zijn hersenen ontdekt.

Lees ook

Ze speelt de sterren van de hemel als Queen Elizabeth in The Crown, maar in haar privéleven heeft Claire Foy het afgelopen jaar het nodige voor haar kiezen gehad. Bij de man van de actrice, Stephen Campbell Moore, werd namelijk een tumor in zijn hersenen ontdekt. "Wakker worden en horen dat de operatie goed was gegaan, was echt zo'n enorme opluchting."

Onzekere tijd

De actrice vertelt in een interview met The Sun dat deze periode één van de lastigste momenten uit haar leven was. Terwijl zij aan het filmen was voor The Crown, wist ze niet zeker of haar man het wel ging redden. "Mijn dochter wist niet wat er aan de hand was, maar mijn familie wel en ik kon het aan ze zien. Je realiseert je meteen dat je niet meer de belangrijkste persoon bent."

Oogtumor

Haar geliefde man werd meerdere malen succesvol geopereerd, waardoor de actrice weer hoop voor de toekomst heeft. Toch heeft de Britse zelf ook heftige momenten beleefd, toen in haar jeugd een goedaardige oogtumor bij haar werd ontdekt. "Het was verschrikkelijk en ook erg slopend, maar het deed me ook beseffen dat ik alles moest aangrijpen om het leven dat ik zo graag wilde voor elkaar te krijgen."

Lees ook: Claire Foy wint SAG Award voor rol in The Crown

BRON: NU.NL, THE SUN BEELD: GETTY

 

Laatste nieuws

Zie ook