Barbie laat voor het eerst van zich horen na ziekenhuisopname

De realityster is inmiddels opgenomen in een afkickkliniek en reageert nu voor het eerst zelf op het drama.

Lees ook

Het heftige nieuws rondom de ziekenhuisopname van Samantha de Jong oftewel Barbie, sloeg de afgelopen weken in als een donderslag bij heldere hemel. De realityster is inmiddels opgenomen in een afkickkliniek en reageert nu voor het eerst zelf op het drama.

De situatie

Na jarenlang in de schijnwerpers geleefd te hebben, was Barbie er eind vorig jaar helemaal klaar mee. Ze brak met haar manager Jake en haalde meerdere keren flink uit naar RTL. Toch sloeg het nieuws rondom haar ziekenhuisopname in als een bom. Later bleek dat de realityster thuis buiten bewustzijn is geraakt door overmatig drugsgebruik. Ook gaat het gerucht dat het om een zelfmoordpoging zou gaan.

"Ik was op"

De blondine heeft aan Shownieuws laten weten dat ze in een diep dal zat. "In acht jaar tijd heb ik gewoon heel veel meegemaakt. Qua aandacht, media en noem maar op. Het is me gewoon allemaal even te veel geworden en het was in een keer helemaal klaar. Het was gewoon op. Ik kon niet meer", vertelt ze. "Dan doe je dingen waarvan je achteraf spijt hebt."

Het gaat steeds beter met haar nu ze de hulp krijgt die ze nodig heeft. "Naar omstandigheden gaat het wel redelijk wat beter met mij. Ik laat iedereen maar even weten dat ik nu de juiste hulp heb. Ik word goed verzorgd'', laat ze weten. "Ik ben vooral veel aan het praten, de hele dag."

Steun

Ook krijgt Barbie alle steun van haar familie, vrienden, fans en nieuwe liefde Jordi. "Van fans krijg ik veel kaartjes. Dat betekent heel veel voor me. Jordi is er in alles voor me geweest, dat was al zo toen ik hem ontmoette."

Ze hoopt snel weer de oude te zijn. "Het plan nu is dat ik heel erg tot rust ga komen. Dat kom ik nu ook wel. En het verdere plan is dat ik gewoon weer de oude word."

LEES MEER: Barbie trekt zich terug uit openbare leven

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook