Dries Roelvink voelde geen vaderband met dochter

Dries zegt dat de band met zijn dochter Peggy pas kwam toen zijn ex Luciënne en hij zoons Dave en Donny kregen.

Dave en Donny zijn de bekende zoons van zanger Dries Roelvink, maar hij heeft ook nog een wat onbekender kind, namelijk dochter Peggy. In Story vertelt hij echter dat de vaderband er met haar nooit is geweest.

Dries zegt dat de band met zijn dochter Peggy pas kwam toen zijn ex Luciënne en hij zoons Dave en Donny kregen. Dat zou misschien kunnen komen omdat zijn toenmalige vriendin hem op zijn 21e overviel met de melding dat zij zwanger was. "Ik was er helemaal nog niet aan toe om vader te worden. Maar ik was verliefd, vond alles goed. Vier jaar later was die verliefdheid over en liep de relatie tussen de moeder van Peggy en mij stuk."

Verwateren

Toen hij een relatie met Luciënne kreeg en later Dave en Donny verwelkomde, verwaterde het contact tussen hem en Peggy. "Luciënne vond het lastig om met Peggy geconfronteerd te worden – laat staan dat ze voor haar wilde zorgen. Ze maakte me duidelijk dat als ik die kleine wilde zien ik dat dan maar buiten de deur moest doen."

"Dit is je dochter"

Tegenwoordig is het contact wat beter, de twee bellen elkaar op verjaardagen en Peggy komt af en toe op de koffie. "Laatst was ze er weer en het klinkt misschien absurd, maar toen Peggy de woonkamer inliep hoorde ik mezelf in gedachten zeggen: Dries, dit is je dochter. Het is net alsof ik het zelf af en toe nog niet geloven kan. Misschien voelt Peggy wel hetzelfde."          

LEES OOK: Dries Roelvink: "Ik had miljonair kunnen zijn maar die kans heb ik verspeeld"

 

 

BRON: STORY, BEELD: ANP

Laatste nieuws