Relatie André en Monique hing aan een zijden draadje

André vertelt in een gesprek met Chantal Janzen dat zijn vriendin hem zelfs op straat heeft gezet.

Lees ook

André Hazes en zijn vriendin Monique lijken op de ene foto nog verliefder dan op de andere. Toch blijkt het niet altijd koek en ei te zijn geweest binnen de relatie. André vertelt in een gesprek met Chantal Janzen dat zijn vriendin hem wel eens op straat heeft gezet.

Uit huis gegooid

In een interview met Chantal Janzen vertelt André over de moeilijke periode: “In de weken voor Ahoy ging het echt slecht, ze had me zelfs uit huis gegooid.” Bijzonder genoeg leek André er niet heel erg mee te zitten: “Ik had ook een punt bereikt waarop ik dacht: prima.” In die tijd gaf de zanger twee shows in Ahoy waar veel voorbereidingen aan vooraf gingen. Hij vertelt dat hij een enorme stresskip is en dit afreageert op de mensen die juist zo veel voor hem betekenen. 

Show

Gelukkig wist het koppel het weer goed te maken met elkaar: “Toch is er iets waardoor we altijd weer bij elkaar komen. Ze stond ineens in Ahoy, een dag voor de show. Mijn eerste reactie was: Wat kom je doen? Toen zei ze: we hebben hier samen naartoe gewerkt, dan maken het ook samen af.” Gelukkig bedoelde ze de shows in Ahoy en niet hun relatie. 

LEES OOK: Monique Westenberg reageert op geruchten over plastische chirurgie

 

??????

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

BRON: SHOW BEELD: ANP, INSTAGRAM 

Laatste nieuws

Zie ook