WOW: dit is de duurste manicure ter wereld

Laten we hopen dat de nagellak in ieder geval niet na een paar dagen weer afbladdert.

Elke vrouw houdt ervan om verzorgde handen en nagels te hebben. Wil je écht uitpakken? In Los Angeles kan je een manicure krijgen voor ruim 24 duizend euro, met hele bijzondere nagellak waar 267 karaats zwarte diamanten in zitten. 

Diamanten

Luxe juwelenontwerper Azature Pogosian weet wel hoe hij de nagels van een vrouw zo mooi mogelijk krijgt. Hij deed eerder al de nagels van grote sterren zoals Rihanna en Beyoncé. Zijn nagellak wordt niet voor niets gedragen door de allergrootste Hollywood sterren: het lakje bevat 267 karaat zwarte diamanten en is daarmee de duurste nagellak ter de wereld. Zo precies als Pogosian is heeft hij het nagellakpotje afgewerkt met zestig diamanten. Gaat jouw hart ook al sneller kloppen? De glam nagellak is te koop voor ruim €209.188,-. 

Bijzondere formule 

De nagellak is dus geen koopje maar volgens Azature is dat logisch, het lakje heeft een bijzondere formule en moet zelfs op een speciale manier aangebracht worden. Hoe het dure lakje dan precies aangebracht moet worden, wil hij niet verklappen. Maar als je het door de meester himself aan wil laten brengen kost dat ruim €2511,- per nagel. Nog even doorsparen?

LEES OOK: Hebben: Nagellak met échte prosecco

 

A post shared by A Z A T U R E (@azature) on

 

A post shared by A Z A T U R E (@azature) on

BRON: ELLE BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK 

Laatste nieuws