Angela Groothuizen is flink afgevallen

Toch lijkt het Angela eindelijk voor de wind te gaan en is haar streefgewicht in zicht.

Lees ook

Angela heeft al een heel verleden achter zich waar ze er hard voor werkte om slank te blijven. “Over mijn dieetcarriere kan ik een boek schrijven” vertelt ze in een gesprek met Weightwatchers. Toch lijkt het Angela eindelijk voor de wind te gaan en is haar streefgewicht in zicht.

Stabiel

“Stabiel blijven was voor mij even het belangrijkste, maar nu wil ik écht weer een aantal kilo’s afvallen. Ik val langzaam af, soms maar twee ons per week. Maar dat vind ik niet erg, want ik wil geen loshangend vel.” Angela weet dus precies wat ze wil en doet er alles aan om haar doel te bereiken. De presentatrice plaatste gisteren een filmpje op Instagram waarop te zien is dat de 62 kilo in zicht is.

Trots 

Angela volgt het Alizonne dieet en dat lijkt wonderen te doen voor de presentatrice. Met hard werken is ze bijna weer op een gezond gewicht. De volgers van Angela zijn trots en laten lieve en motiverende berichten achter: "Die 62 kilo gaat ze makkelijk halen" schreef een van haar volgers onder het bericht. Daar zijn wij ook sterk van overtuigd. 

LEES OOK: Toen en nu: Nona, de dochter van Angela Groothuizen

 

Jaaaaah! 62 kilo in zicht. #streefgewicht #gezondBMI #blij

A post shared by Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) on

BRON: INSTAGRAM WEIGHTWATCHERS BEELD: INSTAGRAM, ANP 

Laatste nieuws

Zie ook