Ron Boszhard over sterke band Carlo en zijn moeder: “Het is ook niet gezond”

Ron Boszhard, de broer van Carlo moet er niet aan denken zo hecht te zijn met zijn moeder.

Lees ook

De band tussen Carlo Boszhard en zijn moeder is ijzersterk. De presentator woont zelfs naast haar en moeder en zoon eten dagelijks samen. Ron Boszhard, de broer van Carlo, moet er niet aan denken zo hecht te zijn met zijn moeder.

Ijskast 

In een gesprek met De Volkskrant laat de broer van Carlo weten dat de band tussen zijn moeder en haar jongste zoon allesbehalve normaal is: “Hun levens zijn met elkaar verweven. Ik moet daar niet aan denken. Het is ook niet gezond.” Ron woont dicht bij zijn moeder maar ziet haar écht niet zo veel als Carlo: “Ik woon iets verderop en zie haar eens per week. Als Carlo wakker wordt, rolt hij het huis uit om te kijken wat er bij mijn moeder in de ijskast staat.”

Abseilen

Toch is Ron hartstikke dol op zijn broer, hij zou graag nog een keer een TV-programma met hem maken. Carlo heeft zijn moeder een rol gegeven in Carlo’s TV Café en gaf haar verschillende opdrachten in het onderdeel ‘Wil Wil Wel’. Volgens Ron waren de opdrachten erg veilig, hij zou zijn moeder eerder van de Euromast laten abseilen of met haaien laten zwemmen. 

LEES OOK: De grote droom van Carlo Boszhard en zijn vriend Herald komt uit

 

A post shared by Carlo Boszhard (@carloboszhard) on

BRON: NU BEELD: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook