‘Beatrice Borromeo zwanger van tweede kind’

Beatrice kennende kunnen we zeker een half jaar wachten op bevestiging, maar toch: yay?

Lees ook

Het lijkt erop dat prinses Caroline van Hannover en Monaco dit jaar twee keer oma wordt. Volgens de Italiaanse bladen Chi en Oggi is haar schoondochter Beatrice Borromeo (32) zwanger van haar tweede kind.

Beatrice is in 2015 getrouwd met Pierre Casiraghi, de jongste zoon van de prinses. Samen kregen ze in februari 2017 een zoontje: Stefano. Die zwangerschap is nooit bevestigd, ook toen Beatrice hoogzwanger door Milaan liep, zweeg de woordvoerder van Caroline in alle talen.

© Palais Princier 

Beatrice en Pierre hebben geen titel en zijn gewone burgers, perscommuniqués zijn ook nu niet te verwachten. Toen Stefano werd geboren, kwam Caroline samen met Beatrice's moeder, gravin Donna Paola Marzotto, met een verklaring.

Het nieuwtje lekte tijdens de wintersportvakantie van Pierre en Beatrice in St. Moritz.

© BSR Agency

Chi is echter altijd goed op de hoogte van het reilen en zeilen van de Grimaldi's en Casiraghi's, dus het zou zomaar kunnen kloppen. Er werd ook begin december al melding van gemaakt, toen Beatrice in Milaan werd gespot. 

© Baby Dior

Als de gezinsuitbreiding klopt, dan wordt Caroline dit jaar twee keer oma, want Tatiana Santo Domingo, getrouwd met haar oudste zoon Andrea, is eveneens in verwachting. Zij verwacht dit voorjaar hun derde kind.

 

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook