Tim Douwsma doet boekje open over exen

Wanneer Kaj aan hem vraagt of hij dat bij zijn exen miste, krijgt Tim het toch een beetje heet onder zijn voeten. 

Lees ook

Tim Douwsma kwam de afgelopen jaren regelmatig in het nieuws door zijn relaties, maar inmiddels is de handsome alleskunner alweer een tijdje vrijgezel. In het programma Zie Ze Liegen van Concentrate wordt Tim door zijn goede vriend Kaj van der Voort flink aan de tand gevoeld en blijft uiteraard zijn huidige liefdesleven, maar ook zeker zijn oude, geen onbesproken onderwerp.

Miss Nederland

De zanger, acteur, presentator én musicalster was ooit stapelverliefd op zijn jeugdliefde Marrit Nicolai, maar toen dat sprookje afgelopen bleek te zijn, kreeg Tim het voor elkaar om maar liefst twee Miss Nederland-winnaressen aan de haak te slaan. 

Helaas zag de presentator zijn relatie met zowel Stephanie Tency als Jessie Jazz Vuijk op de klippen lopen. De twee zijn allebei enorm knappe verschijningen en als Tim naar zijn droomvrouw wordt gevraagd geeft hij dan ook een opvallend antwoord.

Beauty & the brains

"Vroeger had ik misschien wel een bepaald plaatje met hoe ze eruit moest zien, maar ik vind het nu wel heel erg belangrijk en sexy dat een vrouw ook inhoud heeft". Wanneer Kaj aan hem vraagt of hij dat bij zijn exen miste, krijgt Tim het toch een beetje heet onder zijn voeten. 

"Nou, laat ik het zo zeggen. Ik denk dat ik vooral mezelf heel erg heb ontwikkeld en dat je op een gegeven moment wel gewoon weet: dit wil ik wel en dit wil ik niet. Dat heeft niks te maken met dat mijn vriendinnen geen inhoud zouden hebben. Al had de één wel meer inhoud dan de ander".

Op welke ex de womanizer doelt, houdt hij netjes in het midden. 

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook