Deze Hollywoodsterren lijken als twee druppels water op elkaar

Kennelijk is klonen het nieuwe botox, want er lopen in showbizzland opvallend veel lookalikes rond. Kijk, vergelijk en oordeel zelf! 

Lees ook

Kennelijk is klonen het nieuwe botox, want er lopen in showbizzland opvallend veel lookalikes rond. Kijk, vergelijk en oordeel zelf! 

De brunettes

MILA KUNIS (34) & SARAH HYLAND (26)

Mocht Mila – net bevallen van Dimitri, haar tweede kind met Ashton Kutcher – thuisblijfmoeder worden, dan staat haar vervangster al klaar: Sarah, bekend van ‘Modern family’. Jonger en zonder wallen, want: single en kinderloos.

De latino’s

JAVIER BARDEM (48) & JEFFREY DEAN MORGAN (51)

We weten het zeker! De (Spaanse) vader van Javier is 52 jaar geleden op vakantie geweest in Washington en heeft daar Jeffrey verwekt. Het enige verschil tussen de twee: hun prijzenkast. Jeff komt niet verder dan een MTV TV Award (‘Beste schurk in een serie’), terwijl Javier prestigieuze prijzen won, zoals een Oscar, Bafta en Golden Globe.

De blue eyed girls

KATY PERRY (33) & ZOOEY DESCHANEL (37)

Met hun grote ronde blauwe ogen, donkere manen en kokette lachjes lijken Katy en Zooey tweeling- zusjes. Zou dat de reden zijn waarom Katy elke maand van look verandert? Door te kiezen voor blauw, paars, kortgeschoren of lange vlechtjes vertelt ze de wereld: ik ben uniek! Nou, niet echt dus.

De klassiekers

NATALIE PORTMAN (36) & KEIRA KNIGHTLEY (32)

Het is niet verwonderlijk dat Natalie en Keira in dezelfde kaartenbak zitten bij de casting directors. Meestal is dat een vloek, soms een zegen. Zo werd Keira alleen maar gecast voor ‘The phanton menace’, omdat ze een dubbelganger zochten van Natalie, die als Padmé in de lm schitterde.

De verveelde meisjes

LARA STONE (33) & GEORGIA MAY JAGGER (25)

De nieuwe Kate… De nieuwe Naomi… In de modellenwereld zijn ze er dol op Het Nieuwe Model te presenteren terwijl ‘de oude’ nog maandelijks de cover van Vogue siert. De nieuwe Lara luistert naar de naam Georgia May (dochter van Mick Jagger en Jerry Hall) en is net zo lang, blond, verveeld en uitgerust met opvallend gebit als het origineel. Maar of ze ook zo succesvol zal zijn…?

De Bambi’s

NINA DOBREV (28) & VICTORIA JUSTICE (24)

Toen Nina aangaf dat ze zes seizoenen van ‘The vampire diaries’ genoeg vond, waren fans, cast en crew in rep en roer: hoe nu verder? Besloten werd tot een compromis: Nina was niet in de serie te zíen, maar wel te horen. Onnodig lijkt ons. De producers hadden net zo goed aanstormend talent Victoria in kunnen zetten.

EN IN NEDERLAND?

Lone van Roosendaal (48) wordt vaak aangezien voor haar collega Mariska van Kolck (53).“We zijn heel goed met elkaar hoor, maar ik word er soms wel moe van,” aldus Lone.“Het gebeurt zelfs na voorstellingen. Dan hebben ze tweeënhalf uur naar je gekeken en komen ze daarna op je af met:‘Maris, wát een stem!’”

LEES OOK: De 21 liefste foto's van de Mini-Monaco's

@gallery(109)

TEKST: SANDRA TEN BRINK FOTO'S GETTY, ANP 

Laatste nieuws

Zie ook