Deze journaliste leefde een week als Queen Elizabeth en dit is wat ze ontdekte

... En dat ging niet zonder slag of stoot.

Lees ook

Een Britse journaliste leefde een week zoals Elizabeth en kwam van een koude kermis thuis. Ze kwam er al snel achter dat het leven van de koningin van Groot-Britannië helemaal niet zo lekker leven is als dat het eruit ziet. Haar experiment verliep dan ook niet helemaal volgens plan, maar het leverde wel een grappig verhaal op. 

Niet simpel 

Zeven dagen vulde Eliza Thompson haar planning met activiteiten die Queen Elizabeth normaal gesproken ook zou doen. Zo ging ze op dag 1 naar een theekransje in the Plaza Hotel met de schrijver van het boek The Crown. Daarna de zware taak om te poseren voor een schilder, het klinkt misschien simpel maar er was één probleempje: de avond ervoor was de journaliste tot 4 uur ’s nachts opgebleven om haar favoriete serie te kijken, waardoor ze er nu niet meer op haar best uitzag en geen schilderspullen had gekocht. Je kan dus wel stellen dat dag 1 een grote mislukking was.

Cocktails

Nieuwe dag, nieuwe kansen, zo begon ze aan dag twee waar het drinken van cocktails de hoofdactiviteit was. Ze kreeg de favoriete cocktail van Elizabeth: gin met Dubonnet, maar de journalist kreeg het niet weg ze vond het zelfs smaken naar een medicinaal drankje. Ook deze activiteit liep helemaal in de soep. Het is dus écht niet zo makkelijk om te leven als de Queen.

Na regen komt…

Dag 3 was misschien wel de beste dag van de week: ze moest alleen twee corgis uit te laten in het park. Maar waar haal je zo snel twee corgis vandaan? Uiteindelijk liep ze door het park met twee pluche corgis die ze de hele tijd achter zich aan moest slepen. Gelukkig kon er niet zo veel fout gaan tijdens haar wandeling, maar laten we niet te snel juichen.

Ongeluk

Op de 4e dag ging ze paardrijden, iets waar de Queen écht dol op is en hoewel de journaliste nog nooit op een paard had gezeten verliep het verbazingwekkend goed. Tot vlak voor het einde… het paard schrok van een blaffende hond en de journaliste viel op de grond. 

Conclusie

De journaliste concludeert dat het leventje van een royal niks voor haar is, ook beseft ze dat ze nu nog niet eens hordes met fotografen achter zich aan had dus dat dit nog een simpele versie is van het leven van de Queen.Wil je de volledige week van de journaliste nalezen? Dat kan hier. 

LEES OOK: Deze mannelijke visagist transformeert zichzelf tot Queen Elizabeth

 

A post shared by Eliza Thompson (@thompsonplaid) on

BRON: COSMOPOLITAIN BEELD: GETTY INSTAGRAM 

Laatste nieuws

Zie ook