Unieke beelden van bescheiden Beatrix op Noorse verjaardag

Tijdens het jaaroverzicht van de Noorse televisiezender NRK TV zijn er unieke beelden getoond van prinses Beatrix.

Lees ook

Op 9 mei bracht koningin Beatrix een bezoek aan Noorwegen ter ere van de 80ste verjaardag van koning Harald en koningin Sonja. Tijdens het jaaroverzicht van de Noorse televisiezender NRK TV zijn er unieke beelden getoond waar de Noorse prinsesjes in gesprek gaan met onze voormalige koningin. De kleinkinderen van de jarigen wisten het publiek goed te entertainen, want iedereen barstte in lachen uit. 

Compliment

De kleinkinderen van het koninklijk paar hebben alle moed verzameld om op onze Beatrix af te stappen. Zo goed als de kinderen zijn opgevoed, besluiten ze het gesprek te beginnen met een complimentje: “Koninklijke hoogheid, wat ziet u er geweldig uit vanavond” waarna Beatrix in lachen uitbarst. “Bedankt voor het compliment, ik denk niet dat ik het verdien, maar het is heel lief van je.” De bescheidenheid van de prinses siert haar. Met haar favoriete Württemberg-tiara op, was het compliment zeker op zijn plaats. 

Gezegend

Het Noorse prinsesje vraagt nog even of Beatrix het naar haar zin heeft, en gelukkig was dat inderdaad het geval. Koning Harald en koningin Sonja moesten erg lachen toen zij de beelden terugzagen. Ze zijn gezegend met zo'n mooie verjaardag en deze leuke kleinkinderen!

Het publiek barst in lachen uit bij het kleine gesprekje dat de kleinkinderen met Beatrix voeren:

LEES OOK: Tiara time! Oranjes schitteren in Oslo

BRON: AD BEELD: AD GETTY

Laatste nieuws

Zie ook