5 x de chiqueste wellness retreats om aan je jaarresoluties te werken

Wat is nou de de beste manier om in een self-care flow te komen dan een enkeltje naar een wellness paradijs?

Lees ook

Wat is nou de de beste manier om in een self-care flow te komen dan een enkeltje naar een wellness paradijs? Of je nou dichter bij je spirituele ik wil komen of gewoon afgemat wil worden in een intensieve yogales, deze wellness retreats geven je het beste van twee werelden. Dit zijn de perfecte wellness retreats om aan je jaarresoluties te werken. En met 'werken' bedoelen we yogalessen volgen, mineraal baden nemen en massages ondergaan. Wij selecteerden de vijf mooiste en chiqueste retreats over de hele wereld.

1/ ITC Hotel Grand Bharat Spa Resort in India
Ontdek de prachtige architectuur en geniet van de lekkerste gerechten uit de Aziatische en Indiase keuken in het ITC Hotel Grand Bharat Spa Resort. Verwen jezelf met een van de vijf wellness programma's om je lichaam en geest weer een boost te geven. Er is zelfs een mogelijkheid om je eigen gepersonaliseerde retreat samen te stellen. Life is good.  
 

 

2/ Brenners Park-Hotel & Spa in Duitsland
Het Duitse tophotel Brenners Park-Hotel & Spa ligt in het hart van Baden-Baden. Volg het prestigieuze detox-programma en trainingen met een personal trainer. Naast het wellness gedeelte kan je hier ook nog eens heerlijk eten en genieten van vijf-sterren spafaciliteiten. 

 

3/ Two Bunch Palms in Amerika
Prachtig interieur: check. Milieuvriendelijke suites: check. Internationaal erkende therapeuten en schoonheidsspecialisten check. Kom tot rust in dit boho-chique Two Bunch Palms Spa Resort. Geloof ons, je wil hier voor altijd blijven. 

 

4/ Mii amo Zen of Happy Retreat in Amerika
Versterk je geluk en word omringd door een prachtig woestijnlandschap bij de Mi amo Zen of Happy Retreat. ontdek de fitness-, schoonheids- en spirituele programma's en geniet ondertussen van het adembenemende uitzicht.

 

5/ Sky Ting Yoga in Belize
Verzamel hier al je zonnestralen voor het hele jaar en geniet van de rust en de warmte. Het Sky Ting Yoga Resort in Belize geeft je het beste van twee werelden. Volg 's ochtends de ontspannende yogalessen en ga 's middags op avontuur. Er is genoeg te doen op dit eiland; duiken, snorkelen of gewoon heerlijk een goed boek lezen. Vul je tijd in hoe het voor jou het fijnst voelt. 

 

BRON: MARIE CLAIRE:  BEELD: INSTAGRAM, KATELIJNE VERBRUGGEN 

Laatste nieuws

Zie ook