Look Of The Weekend: Meghan in Canadese camel coat

Ze droeg voor de gelegenheid een camelkleurige jas van het Canadese luxemerk Sentaler.

Lees ook

So far, so good! Meghan Markle heeft niet alleen haar eerste kerstavond met de Windsors doorstaan, maar ook de eerste van vele, vele kerkdiensten.

Rode loper

Het is voor het eerst dat een royal verloofde bij de kerstviering op Sandringham aanwezig is, voorheen was dat alleen voorbehouden aan getrouwde Windsors. Miss Markle kweet zich vlijtig van haar taak en probeerde zo ingetogen en indachtig de kerstgedachte mogelijk te kijken. Maar kon toch niet voorkomen dat er een rode loper / catwalk-heupwiegen in haar loopje sloop. 

Sentaler

Ze droeg voor de gelegenheid een camelkleurige jas van 1.000 pond van het Canadese luxemerk Sentaler. Een prachtige wikkeljas met brede kraag, taps toelopend rond de taille. Ze combineert de jas met een kastanjebruine vilten hoed en Stuart Weitzman Hiline suède laarzen met hoge hakken. Ook droeg ze een handtas van bruin leder en karamelsuède met een goudkleurig handvat gemaakt van het merk Chloé en een paar Maison Birk diamanten oorbellen. 

We zijn fan van dit ensemble, maar de hoed deed ons een héél klein beetje denken aan de drol in dit mateloze populaire kinderboek:

LEES OOK: Meghans eerste kerst op Sandringham

BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook