Hangt er nog een Windsor Wedding in de lucht?

Een werkende Windsor, het kan wel degelijk: maak kennis met lady Gabriella Windsor, middelpunt van verlovingsgeruchten.

Lees ook

In al het gedoe rondom de omstreden broche van prinses Michael van Kent zouden we bijna vergeten dat haar dochter lady Gabriella op de achterbank zat en die laat zich maar zelden zien.

Lady Gabriella 'Ella' Windsor is de dochter van de prins en prinses van Kent. Ze maakt de indruk nog snobby'er te zijn dan haar moeder en de Yorkies bij elkaar. Maar het moet Ella nagegeven worden: niet alleen studeerde ze zowel aan Brown University (Rhode Island) als een Oxford een bul bij elkaar, ze werkt ook nog gewoon voor de kost.

Ella (rechts) werkt al jaren als freelance journalist, het meest 'Absolutely Fabulous' zijn haar interviews met celebs voor Hello Magazine. Daarnaast is ze sinds 2015 Arts & Travel Director voor Branding Latin America Group.

En inmiddels is lady Gabriella ook al zo'n drie jaar samen met Tom Kingston, financieel analist bij Voltan Capital Management en een vriend van Pippa Middleton: hier zie je ze op Pippa's huwelijk met James Matthews.

Het stel zou op het punt hebben gestaan zich te verloven, toen prins Harry de zijne met Meghan Markle bekend maakte. En hoewel Gabriella ver genoeg van de troon staat om te kunnen trouwen wanneer ze maar wil, is ze wel het type om wat royal gasten en koninklijke aandacht op prijs te stellen.

De agenda van de Windsors zit echter vol en wordt een jaar van te voren grotendeels gepland, dus daar sta je dan als B-Royal. Ella zit overigens niet bij de pakken neer: "Ik neem alles zoals het komt, ik ben een positief mens."

LEES MEER: 6 dingen die je wilt weten over lady Gabriella Windsor

 

Foto's © BSR Agency / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook