Meghans eerste kerst op Sandringham

De verloofde van prins Harry deed dapper mee aan alle kerstrituelen, óók aan het gezamenlijke loopje naar de kerk.

Lees ook

So far, so good. Meghan Markle heeft niet alleen haar eerste kerstavond met de Windsors doorstaan, maar ook de eerste van vele, vele kerkdiensten.

De verloofde van prins Harry liep samen met de rest van de koninlijke familie naar de kerst. Dat is een vrij ongemakkelijk wandelingetje waarbij nogal wat royal fans langs de weg staan, om een glimp van de Windsors op te vangen.

Sommige fans stonden er al om vijf uur (!) vanmorgen, in de hoop Meghan live te kunnen zien…

… en het lange wachten werd beloond. Het is voor het eerst dat een royal verloofde bij de kerstviering op Sandringham aanwezig is, voorheen was dat alleen voorbehouden aan getrouwde Windsors. 

Miss Markle kweet zich vlijtig van haar taak en probeerde zo ingetogen en indachtig de kerstgedachte mogelijk te kijken. Maar kon toch niet voorkomen dat er een rode loper / catwalk-heupwiegen in haar loopje sloop. Prins Philip (96) toonde zich de bikkel die hij is door ook naar de kerk te lopen…

…de Queen, in vrolijk oranje, laat zich al een tijdje lekker rijden.

Het kniksje voor Hare Majesteit ging Meghan echter al heel aardig af…

…al ging ze wel erg de diepte in, maar goed: oefening baart kunst. 

Zwangere hertogin Kate droeg een leuke Schots geruite jas, William en zij hadden de kinderen thuisgelaten: die zijn nog wat te klein voor een echte kerkdienst.

Kate nam alle tijd voor het verzamelde publiek.

De Windsors waren goed vertegenwoordigd: hier kroonprins Charles en zijn broer prins Andrew, de hertog van York. Op de achtergrond van links naar rechts burggraaf James, de zoon van prins Edward, de graaf van Essex die naast hem loopt. De vrouw met de hoed is prinses Anne, naast haar loopt haar echtgenoot Tim Laurence. 

Voor Kate en Meghan liep Autumn Phillips, schoondochter van prinses Anne, met een leuke rode hoed op. Achter hen prinses Beatrice van York, met een blauw hoedje. 

Autumn en Peter liepen er beeldig gestyled bij met hun dochters Isla en Savannah.

Winnaar in de fashionstakes was gravin Sophie van Wessex in een feestelijke lange mantel

 

Foto's © ANP / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook