Everon Jackson Hooi gaat trouwen

Er komt weer een bruiloft aan!

GTST-acteur Everon Jackson Hooi heeft zijn vriend Jozua ten huwelijk gevraagd. Dat maakte hij vandaag bekend via Instagram.

Worsteling

Everon vroeg zijn vriend ten huwelijk in het zonovergoten Portugal. Na erg geworsteld te hebben met zijn homoseksualiteit kwam de acteur in 2014 uit de kast. In 2015 kwam hij echter al ware liefde tegen: Jozua. De twee zijn dolgelukkig samen en bezegelen hun liefde nu dan eindelijk met een bruiloft. Everon sprak al eerder uit dat hij in Jozua de perfecte man zag: "Als ik hem zie, denk ik: wat ben jij knap. Ik bof met hem. Bij Jozua kan ik volledig mijzelf zijn. Hoewel dat af en toe kan leiden tot discussies als hij mij even niet begrijpt, accepteren we elkaar uiteindelijk helemaal. Ik denk dat het ons beiden lukt rust in onze relatie te brengen" vertelde hij in een interview met Beau Monde eerder dit jaar. 

Bruiloft

In een interview met Grazia in 2016 vertelde hij hoe zijn perfecte bruiloft eruit ziet: “Op slippers, korte broek Hawaii slinger om, op het strand en verder met niemand erbij.” We zijn benieuwd of de grote dag er ook daadwerkelijk zo uit gaat zien!

LEES OOK: Everon Jackson Hooi vertelt openhartig over zijn (liefdes)leven na zijn coming out

 

… He said YESSS! @jozua_augusto

A post shared by Everon Jackson Hooi (@everonhooi) on

 

He popped the question… @everonhooi

A post shared by Jozua Augusto Suitela (@jozua_augusto) on

Laatste nieuws