‘Sylvie Meis viert Kerst zonder haar grote liefde’

De grote vraag luidt dan ook: waar viert Charbel de feestdagen?

Lees ook

Sylvie Meis liet onlangs zien helemaal in de kerstsferen te zijn met een foto naast haar perfect opgetuigde kerstboom. Ook voor de presentatrice staan deze dagen in het teken van samenzijn met haar dierbaren. Al mist er deze dagen wel één belangrijk persoon…

Opvallend

“Kerstavond ben ik met mijn zoon Damián bij mijn ouders in België. Eerste kerstdag ga ik dan naar Amsterdam naar mijn broer en zijn echtgenoot. Tweede kerstdag gaat Damián naar zijn vader en ik naar Hamburg om die dag nog met vrienden te vieren. En dán vlieg ik naar de zon". De blondine heeft haar dagen dus goed vol gepland, al lijkt het erop dat Charbel deze dagen niet aan haar zijde zal zijn.

Liefdesleven

Hoewel sommige lezers vermoeden dat er trouble in paradise zou zijn, is er een grote kans dat Charbel uiteindelijk wel gewoon samen met Sylvie de feestdagen doorbrengt. Na een scheiding én een aantal mislukte relaties houdt ze haar liefdesleven sinds haar relatie met Charbel vooral voor zichzelf. Laten we dus hopen dat er niks aan de hand is en de twee deze Kerst gewoon dolgelukkig aan het kerstdiner zitten.

LEES OOK: Glamourgoals: de kerstboom van Sylvie Meis

 

BRON: TELEGRAAF BEELD: Instagram, ANP 

Laatste nieuws

Zie ook