Heeft prins Frederik een eiland gekocht voor Mary?

Voor de royal die alles al heeft: een eigen eiland met pinguïns en privacy.

Lees ook

Net als twee jaar geleden vieren kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken kerst met Mary's familie 'down under'.

En net als twee jaar geleden is er ook nu weer gedoe over het feit dat de kinderen wel erg makkelijk onder hun leerplicht uitkomen voor een privétripje. Officieel begint de kerstvakantie pas op 22 december, maar het kroonprinselijk gezin is al sinds dinsdag 12 december in Australië.

Volgens New Idea zijn ze er niet alleen om vakantie te vieren, maar ook vanwege een nogal… uniek cadeau. De kroonprins zou voor 850.000 euro een eilandje hebben gekocht voor de kust van Tasmanië waar Mary vandaan komt. Mary wordt in februari 45 jaar, dit zou zijn cadeau zijn, compleet met natuurschoon, wat strandjes en hier en daar wat pinguïns.

Hoe heerlijk royally over the top dit geschenk ook zou zijn, we nemen het met een korreltje zout. Omdat de Deense royals erg op de kleintjes moeten letten en dit wel een erg extravagant geschenk is aan de andere kant van de wereld.

Als er al privé-eilanden worden gekocht, zou een Isle Mary voor de Deense kust logischer en diplomatieker zijn, maar zelf dan zou het als snobby zet kunnen worden gezien. Laten we het er dus maar gewoon op houden dat Fred en Mary op familievakantie zijn en dat het eiland een heerlijke roddel is.

Ze deden mee aan een zeilrace in de haven van Sydney…

… voor ze naar Tasmanië vlogen om daar de vakantie met de Donaldsons door te brengen. Eerste stop: het strand.

Er werd fanatiek gebodyboard en kroonprinses Mary bewijst een absolute royal fitgirl te zijn. 

Killer body of niet, de kroonprinses bezeerde zich bij het surfen, maar werd door haar echtgenoot vakkundig van een enorme pleister voorzien. 

Mary besloot toen het wat rustiger aan te doen, wat niet kan worden gezegd van haar dochters, links prinses Josephine en recht prinses Isabella met op de achtergrond prins Vincent. 

 

Foto's © BSR Agency, domain.com.au, Cyca Solas

Laatste nieuws

Zie ook