Wil je hebben: Dolce & Gabbana pasta

Woensdag gehaktdag? De echte diva’s maken van woensdag nu een nationale Dolce & Gabbana dag.

Lees ook

Het luxe merk Dolce & Gabbana heeft een brede collectie met parfum, kleding en tassen en tegenwoordig heeft het ook zijn eigen pasta. Woensdag gehaktdag? De echte diva’s maken van woensdag nu een nationale Dolce & Gabbana dag, je mag uitsluitend kleding van het merk dragen en sluit de dag af met een lekkere Dolce & Gabbana pasta.

Verpakking 

In samenwerking met Pasta Di Martino heeft Dolce & Gabbana een eigen spaghetti, penne rigate, paccheri en mista corta pasta gemaakt. Niet alleen de pasta is bijzonder, de verpakking is ook zeker benoemenswaardig: “Elke verpakking is een ansichtkaart, een souvenir, een speciale verpakking met een geweldig product binnenin” zegt Giuseppe Di Martino van Pasta Di Martino tegen Vogue. 

Italiaans 

Misschien vind je het maar een gekke combinatie, pasta en Dolce & Gabbana. Toch past het Italiaanse gerecht goed bij het merk, ontwerpers Dominico Dolce en Stefano Gabbana zijn natuurlijk zelf Italiaans. Bij Italianen is eten erg belangrijk, dus kon het bijna niet uitblijven dat ze etenswaren zouden koppelen aan hun merk.

Snel 

Kost dat? Voor 120 euro krijg je twee pakjes spaghetti, 2 pakjes penne, 1 pakje paccheri en een schort ontworpen door Dolce & Gabbana. Je moet wel snel zijn, want er zijn er maar 5000 pakketten verkrijgbaar. Je kan het ook online bestellen!

LEES OOK: Dit luxe parfum is het populairst

BRON: VOGUE BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM 

Laatste nieuws

Zie ook