Great Glamorous Giveaway Dag 11: Dagpas Akasha Spa (Conservatorium Hotel)

Beau Monde viert de feestdagen met The Great Glamorous Give Away! 

Beau Monde viert de feestdagen met The Great Glamorous Give Away! Vanaf 6 december staat Beau Monde 21 dagen lang in het teken van chique cadeaus, glamorous gifts en pretty presentjes. Elke dag onthullen we online een supercadeau. Doe mee en misschien win jij wel die overnachting in een vijfsterrenhotel, een superdeluxe beauty treatment, kostbare crème, fabulous fashion-item of een van de vele andere beeldschone prijzen!

Vandaag te winnen: een dagpas voor de luxe Akasha Spa in het Conservatorium Hotel Amsterdam ter waarde van €150,-. Let op! Morgen is er weer iets anders te winnen, deze winactie geldt alleen voor zaterdag 16 december 2017.

Akasha biedt hoogwaardige, karakteristieke wellnessbehandelingen, die onder de beste behandelingen van Amsterdam geschaard kunnen worden. Innovatieve, westerse methodes fuseren met eeuwenoude, oosterse tradities. Er zijn zeven behandelruimten, waaronder een dubbele behandelsuite, alsmede een privéhammam voor reinigende scrubs en massages. Akasha beschikt ook over het enige watsubad van Amsterdam, waar ke kunt genieten van gepersonaliseerde hydrobehandelingen en begeleide meditatie.

Zo doe je mee

• Like onze Facebookpagina
• Vul onderstaand winformulier in
• Hou Facebook en Instagram in de gaten want elke dag verschijnt er een nieuwe winactie!

Laatste nieuws