Prins William en Harry ontmoeten idool op première Star Wars

Wat stonden ze te glunderen bij het zien van hun grote idool. 

Lees ook

Het is geen verrassing meer dat prins William en Harry weg zijn van de Star Wars films, eerder hesen ze zichzelf in enorme kostuums omdat ze een bijrol kregen in de populaire film. Het was even afwachten hoe de twee er op het witte doek uit zouden zien, maar gisteren was eindelijk het moment daar: de première van Star Wars. De royals waren er natuurlijk bij en ontmoetten zelfs een bekend figuur uit de film. 

Idool

William en Harry verschenen strak in pak op de première van Star Wars. Naast de royal broers waren vierhonderd speciale gasten uitgenodigd, waaronder de veteranen en vrijwilligers die worden ondersteund door de royals. In meerdere opzichten was het dus een bijzondere avond. De twee broers hadden ook de eer om BB-8 te ontmoeten, een van de robots in de film. En glunderen dat ze deden…

Filmrol

Eerder vertelden ze dat ze enorm vereerd zijn om in de film te mogen spelen. Ook hun nieuwe collega's zijn enorm blij met de kleine filmrol van de prinsen. "Het was een geweldige ervaring", laat Star Wars-ster John Boyega weten.

LEES OOK: Prins William en Harry hebben rol in nieuwe Star Wars-film te pakken

BRON: VORSTEN, BEELD: GETTY, YOUTUBE 

Laatste nieuws

Zie ook