Tipje: de Royal kerstmarkt in Den Haag

In de historische binnenstad van Den Haag vind je de grootste kerstmarkt van Nederland.

Lees ook

Inspirerende exposities, verrassende evenementen en shoppen bij de grootste kerstmarkt van ’t land. Den Haag heeft genoeg te bieden voor een heerlijke dag uit. Ook tijdens de winter! 

Royal Christmas Fair

In de historische binnenstad van Den Haag vind je de grootste kerstmarkt van Nederland. Op het Lange Voorhout staan talloze kramen, volledig versierd in twinkelende lichtjes. Met kerstklassiekers die uit de speakers klinken, Glühwein en de lekkerste kerstdelicatessen voldoet de markt aan alle kersteisen. Naast shoppen op de kerstmarkt vind je in de Haagse binnenstad een verscheidenheid aan leuke winkels, conceptstores en warenhuizen.

Leuk detail: voor het winterevent TINK Amazing Shop Windows toveren winkeliers hun etalages om tot ware kerstkunstwerken, in de hoop de titel ‘Mooiste etalage van de Haagse binnenstad’ in de wacht te slepen. Liever een cultuuruitstapje? Ook dan ben je bij Den Haag aan het juiste adres! O.a. Het Gemeentemuseum, Mauritshuis en Escher in Het Paleis bieden een verrassende verscheidenheid aan exposities.

Klik hier voor meer informatie. 

 

BRON: ELEGANCE

Laatste nieuws

Zie ook