Co de Roodt (83) onverwachts internetsensatie en dít is waarom

"Ze is op haar 83ste gewoon nog een internetsensatie!"

Lees ook

We konden er de afgelopen twee dagen niet omheen: code rood. Waarbij de één genoot van het mooie plaatje ergerde de ander zich aan het feit dat hij de deur niet uit kwam. De 83-jarige Co ging ondanks het weeralarm heel Nederland door, via het internet weliswaar. Haar volledige naam is namelijk Co de Roodt, en daarmee werd ze in een klap een bekend gezicht. Zelf begrijpt ze alleen nog niet zo goed waarom.

Kleindochter

Een paar weken geleden maakte de kleindochter van Co het grapje ook al: “Toevallig had ik een paar weken geleden nog het grapje gemaakt: oma, er wordt voor u gewaarschuwd” vertelt ze aan het AD. Co begreep het grapje alleen niet echt, letterlijk en figuurlijk was dit 'stilte voor de storm', want een paar weken later ging oma viral.

Internetsensatie

Een paar grappenmakers vonden het Facebookaccount van Co en konden niets anders dan het delen. Via het platform Dumpert werd de grap maar liefst 118 duizend keer geliket. Toch heeft oma geen last van sterallures, volgens haar kleindochter begrijpt ze nog steeds niet wat er zo grappig aan is. Haar familie doet met de meute mee en kan er de lol wel van inzien: “Wij als familie hebben er in elk geval heel hard om moeten lachen. Ze is op haar 83ste gewoon nog een internetsensatie!”

Co wordt ondergesneeuwd door alle reacties, maar reageerde nuchter: "Ik blijf mooi binnen, ik ben blijkbaar gevaarlijk."

LEES OOK: Oranjes: de leukste foto's van 52 jaar skiën in Lech

 

A post shared by Martha (@marthafrankenhuis) on

BRON AD, BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook