Victoria Koblenko schakelde helderziende in

Hoewel alles nu soepeltjes verloopt, kon Victoria zich enorm druk maken over de periode na de geboorte van haar eerste kindje. 

Lees ook

Victoria heeft behalve een geweldige stijl ook een heerlijk gezinnetje. Met haar man Evgeniy Levchenko kreeg zij vorig jaar zoontje Kiy. Hoewel alles nu soepeltjes verloopt, kon Victoria zich enorm druk maken over de periode na de geboorte van haar eerste kindje. 

Helderziende

De angst van Victoria was zo groot dat zij besloot een helderziende in te schakelen: “Ik wilde uit angst om mijn vrijheid te verliezen niet toegeven aan het onontkoombare: dat ik er stiekem klaar voor was om een gezin te stichten met iemand van wie ik houd” vertelt ze in een interview met Viva. De angst van het modepopje was nergens voor nodig, want ze heeft haar leventje prima op de rails. Tuurlijk veranderen er een paar dingen na de geboorte van een kindje maar dit kan ook positief zijn, zoals tussen haar en Evgeniy: “We maken elkaar nu van elkaars tederste kant mee, het is nu op een andere manier lekker warm tussen ons.”

Strak lijfje 

Het is niks nieuws dat je lichaam totaal veranderd na een bevalling. Na de zwangerschap moest Victoria keihard trainen om haar strakke lijfje weer terug te krijgen want ze moest kort naar haar bevalling al weer in een Russische film spelen. Ze heeft op dat gebied ook geluk met haar sportman die het beste in haar naar boven haalt: “Eten is voor mij een te groot plezier. Maar Lev en ik houden wel van gezond eten, we appen elkaar de hele dag weetjes over voeding door. We passen echt heel erg goed bij elkaar.”

LEES OOK: Zien: Victoria Koblenko en Levchenko als oudjes

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

BRON: TELEGRAAF BEELD: INSTAGRAM, ANP 

Laatste nieuws

Zie ook