Hier koop je de meest extravagante kerstpakketten voor je werknemers

En je raadt nooit wat er allemaal in zit.

Lees ook

Kerst staat in het teken van champagne, lekker eten en gezelligheid. Laten al deze elementen nou zijn samengevoegd in de ultieme kerstpakketten van Harrods en Fortnum and Mason. Een rijkelijke collectie aan wijn en hapjes, om te delen met je gasten. Naar welk pakket gaat jouw voorkeur? Of wil je ze stiekem allebei? 

The Ultimate

Het is een feestje om het rijkelijk gevulde pakket van Harrods te openen, je kijkt je ogen uit bij wat er allemaal in zit: exclusieve wijnen, een fles champagne, cognac en single malt whisky. En dan hebben we het alleen nog maar over de dranken gehad, want de verschillende bijzondere theeën, kazen en kaviaar maken het pakket compleet. Als je dit pakket thuis ontvangt kom je ongetwijfeld wat kilootjes aan, maar wat maakt het uit? Onder een dikke trui zie je niks. 

Baas boven baas

Was het kerstpakket van Harrods in jouw ogen nog schaars? De Britse winkel Fortnum and Mason heeft een nóg uitgebreider kerstpakket. Als je hartje hier niet sneller van gaat kloppen dan weten we het ook niet meer: roze en gouden champagne, een fles 40 jaar oude port, verschillende soorten koffie en thee, truffels, florentines, friottes, kerstpudding, nootjes, honing en last but not least: macarons. Je hoeft met dit kerstpakket niet bang te zijn dat jij een voedseltekort hebt als je bij een onverwachtse sneeuwbui de deur niet meer uit kunt. De komende weken kom jij wel door met al deze lekkernijen. 

Voor de meest extravagante kerstpakketten moeten we dus naar Groot-Brittannië.

LEES MEER: Dit zijn de mooiste kerstetalages van dit jaar

BRON: RTL BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK 

Laatste nieuws

Zie ook