Harry zet zijn verslaving aan de kant voor Meghan

Het is nu eenmaal geven en nemen in een relatie.

We lazen vorige week nog dat getrouwde mensen minder kans hebben op dementie omdat ze elkaar een gezonde levensstijl aanleren. Prins Harry en Meghan Markle zijn hier een uitstekend voorbeeld van: Harry stopt namelijk met roken zodra zijn toekomstige vrouw bij hem intrekt. Is dat niet lief?

Goede voornemens 

Een vriend van de royals vertelt aan Daily Mail dat Harry beloofd heeft te stoppen met roken. Het zou niet fijn zijn voor Meghan, die niet rookt, om de hele dag in de rooklucht rond te lopen. Ook staat het natuurlijk allesbehalve chique, een royal met een sigaret in zijn handen. 

Carrière

Ook Meghan heeft heel wat op moeten geven voor haar prins, ze is recent gestopt met haar acteercarrière. Na zeven seizoenen de sterren van de hemel te hebben gespeeld in de populaire serie Suits, ruilt ze haar celebrity leventje voor dat van een royal. Allebei niet erg, als je het ons vraagt.

De twee hebben er dus geen moeite mee om een beetje water bij de wijn te doen en richten hun leventjes zó in dat ze niets anders dan gelukkig kunnen zijn samen. 

LEES MEER: Onderzocht: trouwen verkleint de kans op dementie

 

A post shared by Raquel Baracat (@siteraquelbaracat) on

BRON: EXPRESS BEELD: INSTAGRAM GETTY 

Laatste nieuws