Knapste Windsor neemt gewoon de metro

Afstuderen zit er even niet in, lady Amelia Windsor heeft het te druk met Airmiles verzamelen in haar modellencarrière.

Lees ook

Het gaat goed met de carrière van lady Amelia Windsor (22),  die afgaand op haar insta meer voor de camera staat dan in de collegebanken zit.

Amelia is de jongste dochter van George Windsor, graaf van St. Andrews, en Sylvana Tomaselli. Dat maakt haar de kleindochter van de hertog van Kent en een nichtje van de Queen. Als 36ste in de Engelse troonopvolging speelt ze geen rol van betekenis in de koninklijke familie.

Het lijkt niet erg aannemelijk dat lady Mel tussen het glamourgirl'en en globetrotten door nog tijd heeft om zich in Schotland aan haar studie Frans en Italiaans aan de universiteit van Edinburgh te wijden. Dit is haar reistraject van de laatste zes weken:

New York 

Parijs 

Chiswick House   

Parijs

New York

Berlijn

Parijs, Tuilerieën

New York

Londen 

Parijs 

Haar Frans kan Amelia mooi in Parijs ( ze loopt hier door de Marais) oefenen en haar Italiaans kan ze fijnslijpen met haar Dolce &  Gabbana schnabbel, maar een bul zit er voorlopig niet in.

De vraag is of ze dat erg vindt, want Mel maakt leuke dingen mee. Bij de British Fashion Awards droeg ze Dior die ze vermoedelijk niet zou aantrekken bij een bezoekje aan haar tante in Buckingham Palace…

… en ze loopt nu al Dior S/S 2018, wat voor normale stervelingen niet is weggelegd.

Lees meer: 

 

Foto's © BSR Agency, Getty Images, Amelia Windsor Instagram  

Laatste nieuws

Zie ook