Vader Meghan Markle bevraagd door pers tijdens boodschappenrondje

Als je de vader van Meghan Markle bent, sta je natuurlijk automatisch nu ook in de spotlights.

Lees ook

Als je de vader van Meghan Markle bent, sta je natuurlijk automatisch ook in de spotlights. En dus werd Thomas Markle in Mexico onverwachts overvallen door Britse pers tijdens zijn doodgewone boodschappenrondje. 

Tot op heden had Thomas nog geen uitspraken gedaan over zijn dochter en zijn aanstaande schoonzoon, maar daar werd 'ie gisteren toch wel bijna tot gedwongen. De Britse pers achtervolgde hem naar de supermarkt en daar kreeg hij vervolgens een fles champagne en een doos Engelse thee in zijn handen gedrukt. De verslaggever vroeg hem vervolgens allerlei dingen over prins Harry. Thomas zou het in ieder geval geweldig vinden als hij zijn dochter naar het altaar mag begeleiden. "Ik ben heel erg blij voor ze en heet Harry van harte welkom in de familie. Meer kan ik er niet over zeggen, jullie weten zelf ook wel dat dat niet mag."

Veel is er niet bekend over de vader van Meghan, behalve dat hij vorig jaar failliet ging en LA verliet met schulden. Inmiddels woont hij dus in Mexico en probeert hij een nieuw leven op te bouwen. 

LEES OOK: Halfbroer van prins Harry's vriendin gearresteerd

BRON: AD, BEELD: GETTY

 

 

Laatste nieuws

Zie ook