Man ziet menstruatiecup van vrouw aan voor keukengerei, internet giert erop los

De hamvraag: Hoe belandt een menstruatiecup überhaupt in hemelsnaam in een zak rijst.

Lees ook

De Australische Cindy Hobbs wist niet wat haar overkwam toen ze haar man aantrof in de keuken. Wat betreft keukenfails, gaat deze er met de prijs vandoor. "Laten we voorop stellen dat mijn man sowieso héél slecht is in de keuken, hij is hopeloos; ik hem nooit had moeten vertrouwen", begint ze. 

Onaangename verrassing

Toen ze in haar zak rijst keek, stond haar een heel onaangename verrassing te wachten. Cindy plaatste een reeks hilarische berichten tussen haar en haar man toen zij zijn ernstige fout opmerkte. "Wat doet dít in de rijst?”, begon ze. De beste man, goedgelovig als ‘ie is, legt haar vervolgens uit dat het item wordt gebruikt als maatbeker om de porties op te meten. Waarop Cindy antwoordde met een emoji die moet overgeven. Wat blijkt? Haar man had geen zogenoemde rijstkom gebruikt, maar haar menstruatiecup… Ze deelde het gesprek op Facebook en mensen gierden om zijn reactie. 

Hoe dan?

Toch blijft de hamvraag: Hoe belandt een menstruatiecup überhaupt in hemelsnaam in een zak rijst. Cindy legt uit: "Mijn dochter kwam met mijn menstruatiecup de badkamer uit rennen. Ik pakte het van haar af en legde het op het aanrecht vlak naast de rijst. Door haar raakte ik te afgeleid om het eten af te maken, dus mijn man nam het over. Ik vroeg hem om een kop rijst toe te voegen aan de soep en wat op te zetten voor de gebakken rijst. Mijn man ging ervan uit dat de menstruatiecup een maatbeker was…." 

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook