Throwback: dít ging er allemaal mis op de bruiloft van William & Kate

Er gingen aardig wat dingen mis.

De bruiloft zou een van de mooiste dagen van je leven moeten zijn, maar helaas gaan er nog weleens wat dingetjes verkeerd. Zelfs op de tot in de puntjes voorbereide bruiloft van prins William en Kate liep niet alles gesmeerd en als er dan ook nog eens zo veel pers aanwezig is, worden de kleinste dingetjes opgepikt. 

LEES OOK: Deze foto's van kroonprinses Amalia was je vast vergeten

Ringmoment

Op het jawoord en de kus na is het ringmoment een van de mooiste momenten van de bruiloft. Laat dit nou nét bijna zijn fout gegaan tijdens de royal wedding. De bruidegom kreeg de te kleine ring namelijk bijna niet meer om de vingers van Kate. Zij had de ring in een kleinere maat besteld, omdat haar verlovingsring de hele tijd afviel. Na een beetje draaien ging de ring toch om de vinger, maar William heeft het vast even benauwd gehad tijdens dit moment. 

Paniekaanval

William was zo zenuwachtig voor de grote dag dat het hem allemaal een beetje te veel werd. Voormalig royalty journalist Duncan Larcombe vertelde aan ELLE UK dat hij van alle zenuwen zelfs een lichte paniekaanval kreeg: “William en Harry maakte zich klaar bij Westminster Abbey. Wij zaten daar vlakbij en op gegeven moment liep William met een doodsbange blik langs. Hij haalde ook heel diep adem.” Door alle media aandacht kunnen we best begrijpen dat William zichzelf even bij elkaar moest rapen.

Photobomb

De balkonscène is hét moment voor de fotografen, iedereen wil de mooiste foto maken. Jammer genoeg wilde bruidsmeisje Grace van Cutsem niet meewerken en was het bijna onmogelijk om een perfect plaatje te schieten. De kleine meid kon de herrie van de menigte niet meer aan en deed haar handen dan ook voor haar oren om het geluid te dempen. Helaas stond ze vlak naast Kate waardoor ze op elke foto met een chagrijnig gezicht en d’r handen voor d’r oren staat. Een échte photobomb.

 

BRON: ELLE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws