We krijgen deze kerst het liefst een kaart van déze BN’er

Wat zou het leuk zijn als je een kaartje van deze BN'er op de deurmat ziet liggen.

Lees ook

Vroeger stond de tafel rond de kerstdagen vol met kerstkaartjes van familie, vrienden en kennissen. Tegenwoordig mag je blij zijn als iemand je een kaart stuurt want de meeste mensen kiezen toch voor het gemak van een virtueel berichtje. Zonde, want het is juist zo leuk. Als we een kaartje binnen krijgen, krijgen we die volgens Kaartje2go het liefste van Marco Borsato.

Spreuken

We zijn gek op Marco, met zijn mooie spreuken weet hij onze harten steeds weer opnieuw te veroveren. Één ding is zeker, een kaart van Marco zal eerder een boekwerk worden aan mooie wensen en anekdotes. De meeste Nederlanders kun je daar enorm blij mee maken, want uit onderzoek van Kaartje2go blijkt dat we het liefst een kaart van Marco ontvangen met de kerstdagen. Toen Marco nog coach was bij The Voice of Holland zei hij ooit: “Je moet je droom niet aanpassen aan de realiteit, maar de realiteit aanpassen aan je droom”. Zo is het maar net, dus Marco: schiet maar op met het schrijven van al die kaarten.

Koninklijk

Op de kaart van Marco na kan je ons ook erg blij maken met een koninklijke groet. Koning Willem-Alexander en Máxima sturen elk jaar traditiegetrouw een berg kaartjes naar alle andere koninklijke families en vooraanstaande personen. De kans dat wij een kaartje van het koninklijke paar ontvangen is dus erg klein. 

LEES OOK: Zien: de kerstkaart van de Bourbonnetjes!

BRON: BEELD: ISTOCK 

Laatste nieuws

Zie ook