Hebben: thee met proseccosmaak

De luxe thee is lekker én past goed bij de feestdagen.

Lees ook

Vooral met deze koude dagen is het heerlijk om even onderuit gezakt op de bank te genieten van een kopje thee. Alhoewel er veel verschillende smaken thee in de winkel te vinden zijn, kiezen we vaak toch voor de oude vertrouwde theezakjes. Er is nu een smaak die je ongetwijfeld lekker vindt én goed bij de aanstaande feestdagen past: proseccothee.

Vier smaken

Aldi weet ons blij te maken, ruim een maand geleden kwamen ze met een chocoladewijn en nu liggen er ook vier nieuwe theesmaken in de schappen. De ‘elegante prosecco’, glühwein, Espresso Martini en ‘fantastische frambozenprosecco’. Genoeg om uit te proberen dus.

Chique 

Je zult misschien verwachten dat deze chique theesmaakjes een fortuin kosten, maar dat valt heel erg mee: een pakketje met 15 zakjes kost €2,26. De thee werd al goed door het Britse volk ontvangen, zo goed dat het binnen een mum van tijd uitverkocht was. Helaas zijn de luxe theezakjes alleen nog maar in Engeland verkrijgbaar.

Gezichtsverzorging

De supermarkt is van alle markten thuis, zo heeft het ook zijn eigen gezichtsverzorging met niets minder dan kaviaar. We houden ervan!

LEES MEER: Wil je hebben: wijn met chocola!

BRON: OK, THE SUN BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM 

Laatste nieuws

Zie ook