Glamourgoals: de kerstboom van Sylvie Meis

De diva pakt weer uit met kerst, en dan hebben we het niet alleen over de cadeautjes.

Lees ook

Elk jaar ziet de kerstboom van Sylvie Meis er weer piekfijn uit. Zoals gewoonlijk post ze een foto op Instagram waar ze met trots haar perfect versierde boom met de wereld deelt, in een kort jurkje en enorm hoge hakken natuurlijk, want dat zijn we inmiddels wel van haar gewend. Dit jaar pakt de blondine wel heel erg uit, ze past haar outfit volledig aan op de kleur van de versieringen en dat ziet er geweldig uit. 

Perfecte match 

Vorig jaar was Sylvie te zien in een kort zwart jurkje naast haar goud met wit versierde kerstboom. Dit jaar heeft ze gekozen voor meer kleur in haar boom en koos voor bruin-roodachtige versieringen. Niet alleen haar outfit matchte perfect met de decoraties, ook haar woonkamer is in dezelfde tint versierd: bloemen, kaarsen, alles om het er gezellig uit te laten zien. De diva weet wel hoe ze uit moet pakken met kerst. 

Verdrietig 

We hopen dat Sylvie het verdrietige nieuws van vorige week even naast zich neer kan leggen, ze werd ontslagen bij RTL en dat was een grote klap: "Ik ben natuurlijk ongelofelijk teleurgesteld. Ik hield van het programma en heb me er altijd goed bij gevoeld. Ik ben vanzelfsprekend zeer verdrietig nu, omdat het afgelopen is." 

LEES MEER: Sylvie Meis: "Ik ben vanzelfsprekend zeer verdrietig nu"

BRON: SHOW BEELD: INSTAGRAM, ANP 

Laatste nieuws

Zie ook