Kopen of niet kopen: 14 karaat gouden ski’s

Dit zijn absoluut de allermooiste ski's die we ooit gezien hebben.

Lees ook

Dit zijn absoluut de allermooiste ski's die we ooit gezien hebben. Bindingen van 14 karaat goud, een superstrak design, paarsgekleurd purperhart (een tropische houtsoort) en de naam Jackie Chan. De martial arts-acteur verbindt zijn naam namelijk aan dit stukje ski-luxe.

Foil

Bij het bedrijf Foil Skis weten ze wat ze aan het doen zijn en presenteren ze nu de, naar onze bescheiden mening, mooiste ski's ooit. Het woord Foil beschrijft het effect van moeiteloze beweging van een object over de oppervlakte. 

14 karaat goud

Hoewel alle ski's van het merk prachtig zijn, zijn alle ogen gericht op het Oro-Amaranto Limited Edition Jackie Chan-model. Purperhart, 14 karaat goud, bamboe-elementen en grafiet. Dat geldt ook voor de skistokken trouwens. 

Combinatie

Volgens eigen zeggen was het merk decennia lang op zoek naar de ultieme combinatie van de juiste materialen. Aan de afbeeldingen te zien is dat gelukt, nu willen we ze alleen nog uittesten. Jackie Chan geniet momenteel goed van het luxe leven, onze collega's van Nautique wisten ons erop te wijzen dat hij onlangs ook een superjacht gekocht heeft.

LEES OOK: Je kunt nu ultiem genieten van je wintersportvakantie in een privé skigebied

BRON: PLAYBOY BEELD: FOILSKILS, ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook