Ai: is dit de kattige reactie van Harry’s ex omtrent de verloving?

Het zou zomaar zo kunnen zijn.

De ogen waren afgelopen week gericht op prins Harry, Meghan Markle en de verschillende reacties omtrent hun verloving. De halfzus van Meghan, waar de aanstaande bruid een milde band mee zou hebben, gaf kort na het nieuws een opmerkelijke reactie. Ook waren de ogen gericht op de ex van Harry, ze liet niet direct iets los over het nieuws maar postte wel een opmerkelijk bericht op haar Instagramaccount.

Prille relatie

Voordat Harry zijn aanstaande bruid leerde kennen heeft hij een tijdje gedatet met actrice Cressida Bonas. In 2014 bleek toch dat de twee geen perfecte match waren en daarom besloten ze een punt achter hun prille relatie te zetten. Het was dan ook spannend of Cressida iets los zou laten over het aanstaande huwelijk van haar ex en Meghan. Ze heeft geen directe reactie losgelaten maar postte wel een heel opmerkelijke foto op haar Instagramprofiel die wel eens zou kunnen verwijzen naar Harry. 

Quote

“Het maakt niet uit hoe goed geleerd, getalenteerd, rijk of cool je denkt te zijn, het gaat er uiteindelijk om hoe je mensen behandeld." Een foto met deze tekst plaatste Cressida op haar account. Wat ze hier precies mee bedoelt, is gissen maar… het lijkt over Harry te gaan (de timing is anders wel heel toevallig). Om het bericht nog extra kracht bij te zetten zet ze in de beschrijving: 'quotes to live by'.

Het zou ons niet verbazen als er nog meer kattige (of als je het ons vraagt, jaloerse) reacties gaan komen op de verloving. We wachten 't af!

LEES OOK: Halfzus Meghan laat zich uit over 'Princess Pushy'

 

Truth ?? #quotestoliveby ???

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on

BRON: ELLE BEELD: GETTY 

Laatste nieuws