Meghan staat met haar mond vol tanden bij deze typisch Britse vragen

Harry moet zijn verloofde goed bijspijkeren.

Lees ook

Nu Meghan verloofd is met prins Harry verwachten we wel dat de actrice enig verstand heeft van de Britse cultuurVoor een promotiefilmpje van een nieuw seizoen van Suits, waarin de actrice speelde, werden haar een paar typische Britse vragen gesteld. Meghan bracht het er helaas niet zo goed vanaf, maar we kunnen er wel hard om lachen.

Fout

Bij de vraag welk van de namen échte Britse plaatsen zijn schoot Meghan hard in de lach. Er zitten namelijk een paar bijzondere namen bij: Sandy Balls, Little Trouwser, Happy Bottom en Crotch Crescent. De bedenkers van de quiz wilden het de actrice niet makkelijk maken en hadden tussen deze antwoordmogelijkheden maar één fout antwoord gezet, maar Meghan kreeg het toch voor elkaar om precies de foute plaatsnaam op te noemen. Well done!

Bijspijkeren

Bij de vraag wat het nationale dier van Engeland is reageerde ze: "Zou ik dit echt moeten weten?" Alrighty then. Prins Harry heeft een zware taak aan het bijspijkeren van de Britse kennis van zijn verloofde, maar laten we niet vergeten dat dit filmpje anderhalf jaar geleden was toen ze net begon te  daten met de prins. We zien maar door de vingers…

LEES OOK: Zo zag Meghan Markle er in haar studententijd uit

BRON: ELLE BEELD: YOUTUBE, GETTY

Laatste nieuws

Zie ook