Mariah Carey houdt enorm bedrag over na relatiebreuk

En dat terwijl ze niet eens getrouwd waren...

Lees ook

Als je de radio aan doet, is de kans groot dat je Mariah Carey voorbij hoort komen. Niet alleen met haar populaire kerstlied, maar ook met het nieuws dat de zangeres aan de breuk met haar ex-verloofde James Packer een enorm bedrag overhoudt. En dat terwijl het stel niet eens getrouwd is geweest.

Miljoenen

Mariah vindt onder meer dat ze recht heeft op een ‘tegemoetkoming’ door het ongemak dat zij ondervond toen James van New York naar Los Angeles verhuisde. Een tegemoetkoming van maar liefst 50 miljoen, maar dit ging de zakenman iets te ver. Al zou hij het makkelijk kunnen missen aangezien hij een miljard op de bank heeft staan. Toch is hij de beroerdste niet en komt hij zijn ex tegemoet met een paar miljoen dollar. Beter iets dan niets zullen we maar zeggen…

Verlovingsring

Naast het bedrag dat Mariah van haar ex-verloofde ontvangt, mag zij ook haar verlovingsring houden. De ring heeft een waarde van zo’n tien miljoen dollar en we hebben zo'n vermoeden dat de zangeres deze nog een tijdje om haar vinger houdt. Hoe Mariah het voor elkaar krijgt weten we niet, maar ze heeft de zaken goed geregeld zo te horen.  

Lees ook: Zo ziet de extreem luxe kledingkast van Mariah Carey eruit

BRON: RTL BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook