Maleisië: hoe is het nu met prins Dennis?

In augustus trouwde Dennis Verbaas uit Lisse met prinses Aminah van Johor. Hoe is het nu met de tortels?

Lees ook

Sinds Dennis Verbaas – tegenwoordig Dennis Muhammad Abdullah in variaties – furore maakte door met prinses Aminah van Johor te trouwen, is het erg stil rondom het leuke stel.

Dat was ook wel een beetje te verwachten, voor hun huwelijk gaven ze al aan hun eigen leven te willen leiden. Dennis heeft bijvoorbeeld gewoon zijn baan gehouden, hij werkt voor een grote projectontwikkelaar in Johor Bahru "omdat mijn vader altijd het belang heeft benadrukt van hard werken en zelf de kost verdienen." Toch duikt 'de prins uit Lisse' af en toe op bij fotomomentjes van de koninklijke familie van Johor. We zetten de recente MuhammaDennis-spottings even voor je op een rij.

In augustus werd er zogezegd getrouwd. Dit is een vrolijk kiekje van het feest dat dagenlang duurde…

…en waarop wel degelijk een tiaramomentje is geweest, dat we destijds hebben gemist. Alsnog! We laten ons niet zomaar een tiara ontglippen! 

In september maakten Muhammad en Aminah met een aantal leden van de koninklijke familie, waaronder de sultan, een rondrit door Johor.

In oktober waren ze in Engeland bij Magie Abang Saufi, social editor van Prestige magazine, die de man van Aminah Dennis Abdullah noemt, om het allemaal nog een slagje verwarrender te maken.

Begin november lunchten ze bij Le Petit Dotty's met Jim Bater, een ondernemer in horloges. Zo te zien liet MuhammaDennis zijn snor weer staan. 

Later in november was hij bij het fotomoment van de presentatie van een nieuwe royal baby: Mohammed staat hier rechts in het groen, naast hem staat Aminah.

Aminah kreeg van haar vader, sultan Ibrahim, een lintje. Daar was MuhammaDennis jammer genoeg niet bij (of in ieder geval zijn er geen foto's van). Maar de tortels lijken very happy in Johor, en dat is natuurlijk het belangrijkste. 

 

Openingsfoto's © ANP, andere foto's Malaysian Royal Family  

  

Laatste nieuws

Zie ook