Dit is het geheim van de stralende huid van Kate Middleton

De visagist van Kate laat zich nu uit over hét geheim van de stralende huid van de hertogin. 

Lees ook

Kate Middleton heeft een porseleinen huidje waar geen oneffenheden op te zien zijn. Een huid waar iedereen eigenlijk wel van droomt. De visagist van Kate laat zich nu uit over hét geheim van de stralende huid van de hertogin. 

Producten

Volgens Arbella, de visagiste van Kate, zijn de dure producten en middelen die te koop zijn, niet de sleutel tot het succes van een goede huid. Het reinigen van het gezicht is het allerbelangrijkste, want in de avond herstelt de huid zich. Als er dan nog resten van vuil of make-up op het gezicht zitten, wordt dit proces tegengewerkt en zul je dus nooit zo'n stralende huid als Kate krijgen. 

Mousseline 

De meeste mensen wassen hun gezicht met een washandje gemaakt van badstof, maar volgens Arbella is dit niet de beste keuze. Je kan beter gaan voor een mousseline doek: “Het is een essentieel onderdeel van je dagelijkse beautyroutine en een juiste doek zorgt ervoor dat je gezicht goed schoon wordt.” De mousseline stof is zacht en daarom goed voor je huid, daarnaast zou het je make-up en ander vuil beter verwijderen dan menig andere doek. Tot slot zorgt het voor een zacht exfoliërend effect. Hallo stralende huid!

Lees ook: De 4 beste specerijen voor een stralende en egale huid

 

Kate visited Robin Hood Primary School #katemiddleton #duchessofcambridge #dukeandduchessofcambridge #weadmirekatemiddleton

Een bericht gedeeld door The Duchess Of Cambridge (@lovelykatemiddleton) op

BRON: LIBELLE BEELD: GETTY 

Laatste nieuws

Zie ook