4 sterren die hun bekendheid aan iemand anders te danken hebben

Vechten voor je plek

Lees ook

Dat de Hollywood-wereld hard is en je moet vechten voor je plek is niets nieuws. Sommigen hebben echter net iets minder hard hun best hoeven doen, anderen is het zelfs bijna komen aanwaaien. Lees mee.

Beyoncé

Beyoncé vormde vroeger samen met LeToya Luckett, Kelly Rowland en LaTavia de meidengroep ‘Destiny’s Child'. Ze speelde zichzelf al snel in de schijnwerpers met haar waanzinnig mooie stem. De rest van de groep verdween in haar schaduw. De voormalige zangvriendinnen van Beyoncé suggereren dat de diva de groep heeft gebruikt om haar carrière een boost te geven. De meiden zeggen dat het management van Queen Bey altijd al het doel heeft gehad om Beyoncé solo te laten gaan. De gemoederen liepen hoog op, maar Beyoncé liet zich niet door de meiden tegen houden en steelt nu de show op elk podium.

Nicole Richie

Paris Hilton verzamelde een grote groep beroemdheden om zich heen waarmee ze feestend en winkelend gespot werd. Vooral Nicole Richie verdween niet van haar zijde, dat was duidelijk te zien in het reality-programma ‘The Simple Life’ waarmee Paris bekend werd. Helaas was dit maar van korte duur, want toen de vriendschap met Nicole kapot ging, ging Nicole er ook meteen met de roem vandoor. Paris verdween naar de achtergrond. Nicole heeft op deze manier wel een goed opstapje aan haar gehad.

Justin Timberlake

Justin Timberlake werd bekend door de beroemde band 'N'Sync'. De vijfledige groep werd bekend bij een groot publiek, maar lid Justin ging er met de meeste vrouwenharten en een solocarrière vandoor. Al snel bleek dat hij van meerdere markten thuis is: hij zingt adembenemend mooi, acteert, danst én mag zich sinds kort ook komediant noemen. Zijn oude bandleden lijkt hij wel vergeten te zijn.

Miley Cyrus

Billy Ray is de vader van Miley Cyrus, maar was al ver voor de geboorte van zijn dochter bekend. Billy heeft, net als Miley, een gouden keeltje en stond regelmatig op het podium. Billy’s debuutalbum was zó'n succes dat het een van de bestverkochte country-albums aller tijden is. Miley heeft haar vader inmiddels flink ingehaald, ze treedt internationaal op en is op bijna geen één groot evenement meer weg te denken. Haar vader heeft zijn beste jaren dus wel gehad en zijn dochter neemt maar al te graag het stokje van hem over.

Lees ook: Amerika verkiest Glennis Grace boven Christina Aguilera

BRON: THERICHEST BEELD: GETTY 

Laatste nieuws

Zie ook